InloggenL

"De hond van de buren jankt de hele dag."

"De tuin van de buurman lijkt wel een oerwoud."

"Het stinkt altijd zo naar eten, vooral in de zomer."

"Ik word al nerveus als mijn buurman voorbij loopt."

"Staat die auto alweer voor mijn deur."

- Burenruzie, het begint vaak met iets kleins -

x

Disclaimer

Algemeen
Toegang tot en gebruik van de website van Buurtbemiddeling Den Helder is onderworpen aan onderstaande voorwaarden. Gebruik van de website betekent de volledige aanvaarding van en instemming met deze voorwaarden.
 
Doel
Alle gegevens en informatie op de website worden uitsluitend voor informatieve doeleinden ter beschikking gesteld. Hoewel aan de samenstelling en inhoud van de website de uiterste zorg wordt besteed, kan Buurtbemiddeling Den Helder niet garanderen dat de aard en inhoud van de informatie juist zijn.
 
Aansprakelijkheid
Buurtbemiddeling Den Helder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade, direct danwel indirect, die de bezoeker c.q. gebruiker van de website en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van informatie, materiaal en/of diensten van de website en/of als gevolg van het gebruik van informatie, materiaal en/of diensten van de websites verbonden aan de website.
 
Wijzigingen van deze voorwaarden
Buurtbemiddeling Den Helder behoudt zich het recht voor om de voorwaarden waaronder de website wordt aangeboden zonder nadere kennisgeving te wijzigen. Deze wijzigingen zullen direct na het plaatsen ervan op de website van kracht zijn.

Informatie aanvragen
Als u een vraag heeft over  Buurtbemiddeling Den Helder laat dan uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.